Ochrana osobních údajů

1. Ochrana osobních údajů e-shopu vcelarstvisedlak.cz, Společnost Stanislav Sedlák, se sídlem Uherský Brod, Dolní Valy 548, PSČ 68801, IČ 62809059, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo
  • číslo účtu

2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 2 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Evou Sedlákovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

  • Správcem webových stránek a e-shopu Adamem Kunovským, IČO: 76197174
  • Zaměstnancům prodejny Včelařství Sedlákovi, Uherský Brod

Osobní údaje budou zpracovávány v zemích EU.

5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adresevcelarstvi.sedlak@gmail.com

6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky vcelarstvisedlak.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    • Základní funkčnosti webových stránek.
  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce. 
  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Správcem webových stránek a e-shopu Adamem Kunovským, IČO: 76197174
    • Zaměstnancům prodejny Včelařství Sedlákovi, Uherský Brod

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

V Uherském Brodě dne 7. 9. 2020

Stanislav Sedlák

 

Zdravím Evičku a Standu Sedlákovy,
znám je oba dva od počátků našeho společného včelaření s manželkou a
dlužno říci, že oba dva jsou skvělí lidé a bez přehánění opravdoví přátelé včelaři.
Standa mi při nákupu zboží vždy správně poradil a po konzultaci problému s ním jsem pro naše včelky
místo promrhaných peněz za zbytečný nákup získal to správné zboží za přijatelnou cenu.
Taktéž mně mnohokrát pomohl nezištnou radou, která mi zachránila v počátcích našeho včelaření zbytečné ztráty na včelstvech a potažmo i na medu.
Evičce velký dík za nezištnou pomoc a bezchybnou pomoc při administraci mých veškerých žádostí
za celou dobu našeho včelaření, a že těch úspěšných žádostí a dotaci a posléze kontrol bez problémů bylo …..
Jinak včelaření Evička i Standa každopádně rozumí a kromě velmi kamarádského a osobního přístupu
k zákazníkům mají velmi příznivé ceny svého zboží.
Kdo má rád včely, ten má rád lidi a toto vedení firmy Včelařství Sedlákovi beze zbytku ctí
a naplňuje.
Samozřejmě, vše od nich nekupujeme, protože dnešní doba nabízí
nespočet variant úlových sestav a rozmanitostí práce s medem, léčení atd.,
ale vždy se k nim rád vracím a kupuji od nich kvalitní zboží
za příznivé ceny.
Moc Vás zdravím, máme krásné nové webovky, to je jistě práce Vaší dcery Sabinky 🙂
a taktéž Váš synek se potatil a v růstu Vaší firmy je rozhodně přínosem.
Ing. Jaromír Hastík
místopředseda ZO ČSV Uherské Hradiště

 

Máte velmi pěkné, přehledné webové stránky. Radost pohledět. Přeji hodně spokojených zákazníků, odběratelů všeho, co nabízíte. Sama patřím k Vašim zákazníkům a jsem velmi, velmi spokojená se vstřícností a laskavostí Vašeho jednání a přístupu k zákazníkovi. Váše medy mohu jen a jen chválit.
Kéž se Vám daří  Eva Halmová Uh.Brod

Webová stránka Včelařství Sedlákovi používá na poskytovaní služeb, personalizaci reklam a analýzu návštevnosti soubory cookie. Používaním tohoto webu s tím souhlasíte.
Více informací o souborech cookie naleznete zde.